Portfolio
Recent opgeleverd

Website Design

Omega Bloemwerk Omega Bloemwerk

Omega Bloemwerk is een jong en creatief bedrijf opgericht door Betsie en Lotte Wijngaard. Zij verzorgen bloemwerk op bestelling en workshops op maat. En leveren daarbij een persoonlijk advies.

De site is gebouwd in Joomla.
SVdeSchakel

SVdeSchakel

Schaakvereniging de Schakel is een vereniging vooral gericht op de jeugd. Vrolijke schaakstukken mochten daarom  natuurlijk niet ontbreken. Op basis van een aantal bestaande stukken heb ik de rest van de stukken zelf gemaakt om zo een vrolijke achtergrond te creëren.

Tessa Hagen

De site voor modern kunstenares Tessa Hagen is gemaakt in vrolijke en fleurige kleuren die haar werk weerspiegelen. De bloemenrand komt uit één van haar schilderijen.

De site is gemaakt in Joomla zodat de kunstenares de galeries (thumbnails met pop up functie) en nieuws over haar werk volledig zelf kan bijwerken.
rm-consultancy

Rotgert Mulder Consultancy
rm-consultancy.nl


De site is opgebouwd rond het door Rotgert Mulder zelf ontworpen logo.

rm-consultancy is zoals de naam al zegt een consultancy bureau voor Risk Managment, Internal Audit & Control en Interim Managament. Dit vroeg om een strakke site.

Rhodesian Ridgeback Kennel
"van die Pronkhonde"


Een site voor een fokster van Rhodesian Ridgeback's. Gebouwd in Joomla. De kleuren van de website zijn afgestemd op de kleuren van 'Eboni', de Rhodesian Ridgeback in de header van de website.
Harold Scheffer

De site voor modern kunstenaar Harold Scheffer is opgezet in rustige en neutrale kleuren om zijn zeer kleurrijke werk en uiteenlopende objecten goed uit te laten komen.

De site is gemaakt in Joomla zodat de kunstenaar de galeries (thumbnails met pop up functie) en nieuws over zijn werk volledig zelf kan bijwerken.
Fixie
Het land van magische wezens

Dit is mijn andere site. Hier vindt u alles wat te maken heeft met retoucheren en foto fantasie bewerkingen.

Kijk eens rustig rond in het land van elfjes en andere fantasie figuren.
Misschien doet u er nog leuke ideeën op voor een orgineel kado.
Tsjechisch Vertaalbureau Praha

Hét adres voor uw tolkopdrachten,
in Nederland en in Tsjechië.

Voor deze nieuwe website diende het bestaande logo als uitgangspunt.